INFOTIETOA PALAKORUISTA

Tässä infopaketti liittyen palakoruihin:

Materiaali:

Palakorut ovat ruostumatonta terästä, jossa voi palasta riippuen olla myös muuta materiaalia. Esimerkiksi emalipintaisissa on emalipinnoitus teräksen päällä.

Laatu:

Olemme tehneet paljon työtä sen eteen, että myymämme palakorut ovat laadullisesti hyviä. Etsimme maailmalta luotettavia toimittajia, joiden kanssa voimme ylläpitää laatua.

Varmistamme ennen tilausta kaikilta valmistajiltamme, että tuotteet ovat aina nikkelivapaita.

Loppukeväällä 2011 teetimme laajat testit palakoruillemme. Testasimme materiaaleja valmistajittain sekä satunnaisotannalla teetimme nikkelin irrotus testejä. Näin haluamme varmistaa että valmistajilta saamamme tiedot ovat myös oikein.

 

Palakorun sopivuus muihin markkinoilla oleviin palakoruihin

Myymämme palakorut ovat yhteensopivia markkinoilla olevien muiden palakorujen kanssa. Kuten esimerkiksi Nomination. 

Kuinka monta palaa tarvitsen omaani tai lapselle tulevaan rannekkeeseen

Kaikki myymämme palakorut ovat ns, keskikokoista mallia. 

16 kpl peruskokoisia paloja on pituudeltaan noin 15,50 cm

18 kpl peruskokoisia paloja on pituudeltaan noin 17,5 cm

20 kpl peruskokoisia paloja on pituudeltaan noin 19,3 cm

Vaikka ranneke joustaa niin suositus on että valitset paloja ainakin yhden enemmän kuin ranteesi pituus on. Näin ranneke on mukavampi pitää. Toiset pitävät kireämmästä ja toiset väljemmästä rannekkeesta. Se on makuasia ja asiakkaan päätettävissä.

Palakorujen asennusohje

Ota oikeaan käteesi palakoru peukalon ja etusormen väliin, jonka haluat liittää vasemmassa kädessäsi olevaan palaan/palakoruun. Liu´uta peukalolla (peukalon iholla) palakorun kuviopuolta vasemmalle niin, että saat näkyviin palakorun sisällä olevan "hakasen". Oikealla puolella olevaa palaa pitää vastaavasti myös liu´uttaa vastaavalla lailla oikealle päin hieman, jolloin näkyviin tulee vastakappale, johon oikean puolen kuviopalan haka on helppo kiinnittää alaspäin taittaen.

Kuviopalojen yhdistämisessä ei missään nimessä saa käyttää mitään ulkopuolisia apuvälineitä, kuten esim. veistä tai muuta kovaa ja terävää. Myös kynsien käytössä kuviopalojen asennuksessa on oltava varovainen.

Asennuksen jälkeen on palakorujen käytössä myös varottava ulkopuolelta suoraan palakoruun kohdistuvia teräviä esineitä ja/tai iskuja, jotka saattavat vaurioittaa palakorua. Oiken asennettuina ja normaalikäytössä kuviopalojen kuviot pysyvät käytössä pitkään.