PALAKORUT

Suomen isoin valikoima Nomination yhteensopivia palakoruja. Maahantuojalta reilusti yli 1000 erilaista palaa. Ja aina ilman postimaksuja!

Materiaalina on ruostumaton teräs. Palasta riippuen palassa voi olla myös muuta materiaalia, kuten emalia tai kiveä.
BIG palakorut

BIG palakorut
Big palojen korkeus on 13 mm kun normaalien palojen korkeus on 9 mm. Leveys on sama kummassakin eli paloja tarvitset saman..

Aloituspalat

Aloituspalat
Aloituspalat myydään kappaleittain. Materiaali: ruostumaton teräs. Nomination yhteensopivat. Infotietoa palakoruista -kohdasta..

Kuviopalat

Kuviopalat
Nomination yhteensopivat palakorut edullisesti. Materiaali on ruostumaton teräs. Palasta riippuen palassa voi olla myös muuta..

Kivipalat

Kivipalat
Erilaisia Nomination yhteensopivia kivipaloja. Kiviä on erivärisinä ja erikokoisina. Näillä saat koruusi kivasti näyttävyyttä..

Laserpalat

Laserpalat
Kestävät, laser kaiverretut kuviopalat nyt saatavilla. Materiaali: ruostumaton teräs. Nomination yhteensopivat. Kivoja tekstejä..

Aakkoset ja numerot

Aakkoset ja numerot
Nyt voit muodostaa kirjaimista sanoja tai jopa lauseita. Uutuutena myös nyt numerot. Materiaali: ruostumaton teräs. Nomination..

Horoskooppi palat

Horoskooppi palat
Nyt saatavilla myös upeat suomenkieliset laserpalat. Materiaali; ruostumaton teräs. Nomination yhteensopivat.

Pitkät palat

Pitkät palat
Erilaisia pitkiä palakoruja, jotka ovat yhteensopivia normaalipalojen kanssa. Myös Nomination yhteensopiva.

Riippuvat palat

Riippuvat palat
Ihania riippuvia palakoruja todella edullisesti. Materiaali: ruostumaton teräs. Palassa usein myös muuta materiaalia kuten..

Magneetti palat

Magneetti palat
Näissä Nomination yhteensopivissa palakoruissa on magneetti. Magneetilla väitetään olevan positiivisesti terveydellisiä vaikutuksia..

Mega ja erikoispalat

Mega ja erikoispalat
Erilaisia erikoispaloja sekä erikoispaloja, joilla saat rakennettua palakoruja kahteen kerrokseen. Hienoja uutuuksia perinteiseen..

Palakoru kaulakoru

Palakoru kaulakoru
Nyt saatavilla myös kaulaan kuviopalakoru. Liitä haluamasi määrä kuviopaloja! Huomaathan, että kuviot sijoittuvat koruun..

Palakoru korvakorut

Palakoru korvakorut
Nyt uutta! Ruostumattomasta teräksestä valmistetut korvakorut, joiden pituutta voit jatkaa valitsemillasi paloilla. Tee korvakoruistasi..

Palakoru kellot

Palakoru kellot
Nyt saatavilla myös kelloja eli täysin yhteensopiva palakorujen kanssa sekä myös Nomination merkkisten palojen kanssa. Sisältää..

Avaimenperät

Avaimenperät
Saatavilla myös ruostumattomasta teräksestä valmistettuja avaimenperiä. Voit lisätä haluamiasi paloja avaimenperään ja saada..

Valmiit palarannekkeet

Valmiit palarannekkeet
Sisältää yhteensä 18 palaa eli 13 aloituspalaa ja 5 kpl muita paloja. Pituus noin 17,4 cm.